Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

Kampa Brean 4 Air årgang 2016 inkl. tæppe og pressening

24. april 2018

Det oppustelige telt, der giver dig mest valuta for pengene...

Brean AIR er ideelt til både korte og lange ophold som rejsetelt til par eller familier. Takket være Kampa® AirFrame kan Brean AIR sættes op på få minutter.

Den integrerede markise, der nu er udstyret med en aluminiumsstang, skaber en tør indgang og beskytter den forreste del af teltet mod dårligt vejr. Der er også en indgang i højre sidepanel (set udefra). Denne sidedør kan lynes tilbage til et stort myggenetpanel, der tillader en let brise at strømme igennem teltet, alt imens de irriterende insekter holdes ude. Der er desuden ventilation i panelet i venstre side over vinduet, over frontindgangen, bagest i teltet og i hver side af soverummet. Alle ventilationsåbninger kan lukkes med undtagelse af ventilationsåbningen foran, som er dækket af markisen.

Brean AIR har en isyet bund, og inderteltet kan opdeles ved hjælp af et gardin med lynlås, der kan rulles sammen, når der ikke er brug for det. En lomme med flere rum er placeret på inderteltets forvæg, og indvendigt finder du flere lommer til opbevaring af personlige småting. Kombinationen af farver på teltdugen og inderteltet skaber et relativt mørkt soveområde, der giver en bedre nattesøvn, og vinduerne har gardiner, der er lette at gemme af vejen i dybe opbevaringslommer, når de ikke bruges.

Der medfølger tæppe og pressening.

Dette sælges samlet for kun: kr. 4.495,- og vi har kun 2 sæt, så skynd dig.

 Seneste nyt
24.4.18
Kampa Hayling 6 Air årgang 2016
Enestående specifikation til en bemærkelsesværdig pris...I...
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk