Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

LMC Vivo campignvogn


Så fleksibel kan en campingvogn være

Med Vivo serien får du meget campingvogn for pengene. Der er store muligheder for at vælge helt din individuelle campingvogn.


Om du skal holde ferie med to, fire eller med 3 børn, er der rigelig plads og klar med mange overraskende ideer. Campingvognens interiør er frisk og venligt med lyse møbler og tiltrækkende farver.
 
 

Bo i en LMC Vivo 520 E campingvogn og føl dig godt tilpas

Gennem sin fleksibilitet er Vivo altid godt forberedt til alt. Kvaliteten i forarbejdningen fremgår  klart synligt for enkelthederne. Selv den smagfulde polstring og de gedigne overflader er fremstillet til at kunne tåle belastning. Endelig er der god plads til at bevæge sig på i campingvognen. I Vivo modellen kombineres funktionel design med praktiske detaljer. Opbevaring og afsætningsplads mange steder i vognen - beviser designerens kendskab til campisternes hverdag meget nøje. Om det er bagage, sportsudstyr eller fødevarer, er der altid plads til rådighed. Selv i slutningen af ferien kan du finde plads til dine ekstra rejseminder. Vivo - jeg lever for at føle mig fri på farten.


LMC Vivo 470 E overgår selv de vildeste drømme om soveløsninger


Mere alsidige sovemuligheder end andre steder. Med pladsbesparende løsninger mellem to til seks sovepladser viser Vivo sin virkelige formåen på området. Herved bevares komforten. Faste senge med koldskumsmadrasser og gasfjeder, justerbare lamelbunde, anbefalet af læger. Enkeltsenge, der kan ombygges, til dobbeltseng samt tagluge i børneværelset. Den bedste start på en feriedag er efter en god nats søvn.


Model LMC Vivo 470 D giver dig køkkenløsninger - der gør det til en leg at være gourmet-kok i campingvognen


Godt gennemtænkt og perfekt køkken velegnet både til hurtig morgenmad og 3-retters-menü
- sådan ser det moderne køkken ud på rejser. I køkkenet findes alt, hvad du har brug for: komfur med tre blus og håndvask med mørk glasafdækning, stort køleskab, skuffe med soft-stop samt et køkkenvindue, der kan åbnes. Tagluge med klart glas sørger for naturlig lysindfald. Dermed ser du dine køkkenkreationer i det bedste lys.     

I model LMC Vivo 490 E får du ideelle badeløsninger i campingvognen

I Vivo ser man udviklingen fra 60 års bygning af campingvogne. For hver tegning af campingvogn finder du et ideelt badeværelse. Storslået toiletområde med bruseniche overbeviser med praktiske komponenter. Taglugen med kombi-rullegardin forsyner hele badeværelset med dagslys.


Rumløsninger - få optimal udnyttelse af pladsen i campingvognen med LMC Vivo 520K

Mange ferie-lejligheder har flere kvadratmeter, men alligevel mindre plads. Uanset hvor ferien driver dig hen, så giver de store vinduer i LMC Vivo hver dag en god udsigt til ferielandskabet. Hvis du vil, kan du endda se stjernerne om natten. Den typiske elegance i opholdsrummet sørger polstringen Alessia for. For en merpris får du polstring af varianterne Carla, Elisa, Ludovica, Maura eller ægte læder i harmonisk samspil med Grano-møbeldesignet med Cross-cut look. Direkte i indstigningsområdet befinder sig to overbevisende løsninger. Lige under TV-vægophænget er der anbragt en velgennemtænkt skohylde.

Seneste nyt
24.4.18
Kampa Hayling 6 Air årgang 2016
Enestående specifikation til en bemærkelsesværdig pris...I...
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk