Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

LMC Style Campingvogn


Alt andet end en begyndermodel!

Style er alt andet end blot en begyndermodel. Med sine overbevisende rumkomcepter byder den på en perfekt kombination af stil, komfort og praktisk løsninger. En model du som campist med glæde køber igen. 

Føl dig som hjemme overalt i campingvognen, når du har en model LMC Style 490 K 

Med et valg af denne campingvognmodel får du din helt individuelle stil med på din rejse. Alene din personlige smag afgør, hvilken størrelse og grundris, soveløsning og polstring, du vælger. Sikkert er det i hvert fald, at du får den komfort, som du også værdsætter derhjemme. Hver af vores løsninger og små detaljer er harmonisk afstemt disse behov. Vi sørger for, at du får dine ønsker for en skræddersyet campingvogn opfyldt.

 

Her får du de helt rigtige rumkoncepter med model LMC Style 450 D

Modellen Style lever fuld ud op til sit navn med hele campingvognen. Alle moderne detaljer som Acuto-træoverflade, multifunktionelle rullegardiner og polstring er stilmæssigt afstemt hinanden. Du vil formodentlig stige ind i en Style campingvognmodel og holde dig til modellen.

Stilfulde soveløsninger med LMC Style 450 D

Nyd den gode sovekomfort, du får i en LMC Style. Der er 3 - 5 sovepladser. Dertil hører faste senge med gastryksfjeder, komfortable lameller og koldskumsmadras, der anbefales af læger.

 

 

Individuelle badløsninger med model LMC Style 460 D

Få din helt egen badløsning med LMC Style, hvor du gennemtænker din ruminddeling og værdsætter det moderne design. Tagvinduet med kombigardinet sørger for et venligt indeklima - talrige hylder og opbevaringsrum er praktiske til toiletsager m.m.

I model LMC Style 540 får du et praktisk køkken på campingferien

Du kan virkelig glæde dig over model Style 540 K. I dit rejsekøkken finder du et stort køleskab, komfur med 3-blus  og opvaskeløsning samt tagluge med klart glas. Vinduerne kan åbnes udad, hvilket gør gør madlavning til en fornøjelse på rejsen.  

Det er et privilegium at føle sig hjemme på ferien. Friheden til at opleve forskellige områder, lande og folk. Men det er først helt rigtigt med et omfattende komfort og en campingvogn, der


Seneste nyt
24.4.18
Kampa Hayling 6 Air årgang 2016
Enestående specifikation til en bemærkelsesværdig pris...I...
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk