Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

LMC Musica Campingvogn


LMC model Musica - klassisk stil i moderne design

Med modellen Musica får du premium-komfort og elegance i harmonisk i takt med hinanden. Dermed står den øverst på ønskelisten, hvis du har behov for campingvognen til en krævende ferie.


Musica modellen overgår Premium i komfort og elegance. Her får du selv de vildeste krav på rejsen opfyldt.

Med model Musica 440 D får du store individuelle valgmuligheder for din campingvogn

Du har mulighed for at vælge mellem seks stofvarianter og desuden kan du tilkøbe forskellige pakker. Derved kan du få helt din egen campingvogn med individuel look.


Med LMC Musica serien har rigtig mange valgmuligheder for valg af grundrids - seksten grundrids i alt, hvoraf otte er nye.

 

Rumløsninger med model LMC Musica 470 E giver store muligheder

Campingvogn med stærk karakter. Det undrer ingen, at hver af de 11 forskellige tegninger for ruminddeling tilbyder optimal rumopdeling. Gennemtænkte bomiljøkoncepter sammen med høje sikkerhedsstandarder og meget høj håndværksmæssig kvalitet fra Sassenberg i Tyskland er de kendetegn, der får modellen Musica til at fremstå som en usædvanlig moderne campingvogn.

 

Stabil konstrunktion med model Musica 520 D

Selv udefra er den kærlighed ved første blik. Dens stabile konstruktion kommer tydeligt frem. Sidevæggen i campingvognen er produceret af robust plademetal. Den anvendte LLT-teknologi er et resultat af en kontinuerlig forskning og videreudvikling af anvendte materialer. Derved forlænges standarden igen for lang levetid, sikkerhed og værdibevarelse.

 

Store valgmuligheder med sovepladser - model Musica 470 D

Hertil kommer den særlige fleksibilitet. Bedste eksempel er  valgmulighed mellem sovepladser for 2 til 8 personer. I forbindelse med det stilfulde interiør er Musica,  det ideelle ledsager for krævende campister fra 2 personer til storfamilie. Modellen Musica er allerede nu en evergreen for krævende campister.

Mange rumkoncepter i Musica campingvognserien - moden Musica 520 K

Når du har været aktiv hele dagen, har du brug for et fast samlingssted for livet. Vel mødt i en Musica.

Kabinen fyldes med  de varme toner i møbelstoffet Acuto. Det harmonerer godt med de valgfrie stoffer, maritime Marina, elegante Bruna eller klassiske Carla. Usædvanligt er de afrundede hængeskabslåger og hjørnesiddepladserne. De øjenvenlige laserspots runder din perfekte ferieoplevelse af. Og det bedste ved Musica er den høje standardudrustning på hver model. Det er typisk for en LMC.

Model Musica 490 E giver stor valgfrihed med sove-koncepter

Hvad ville en ferie være uden en afslappende og god nattesøvn? Derfor skal sovepladserne i Musica have end en stjerne. Naturligvis har koldskumsmadrasser selvfølgelig indstillelig lamelbunde, der bliver anbefalet af læger. Der er selvfølgelig også faste senge med med gasfjeder og udtrækssenge samt tagluge. Selvfølgelig hører disse fantastiske ting til standardudstyr. For netop med hensyn til sovefaciliteter udmærker Musica sig fra den komfortable side.

Gennemtænkt badkoncept med model Musica 520 D

Så glad begynder dagen og natten. Alt hvad, der gør dig frisk, passer faktisk god ind i et bad fra Musica. Det byder på nok plads til at gå i bad hver morgenen. Som i kabinen  
er det rummelige badeværelse også dekoreret med træ-look. Efter det gennemtænkte design er der også separat brusebad, håndvask med underskab og udstyr i døren til brusenichen. Det er praktisk badeteknik, fremstillet for dig af professionelle. Ferieforkælelse - hvad vil du mere.

Tysk kvalitet, når det er bedst

Med LMC får du et tysk kvalitetsmærke, der i mange år har fremstillet campingvogne til helårsbrug. I 1982 lanceredes den første campingvogn med centralvarme. LMC leverer campingvogne med Truma blæservarme og Alde vandbåren centralvarme i gulvet til vinterbrug.


I 2014 kom campingvognen LMC med LLT (Long Life Tecnologi). Det er en konstruktionsteknik uden benyttelse af træ, hvor der i stedet anvendes PU lister i konstruktionen. PU er polyurethan, der er et meget slidstærkt materiale. Vognbunden og taget er fremstillet i glasfiber, så haglskader på taget er næsten umuligt at få.  
Alle serier er bygget med LLT teknologi, hvor LMC yder 12 års tæthedsgaranti.

Seneste nyt
24.4.18
Kampa Hayling 6 Air årgang 2016
Enestående specifikation til en bemærkelsesværdig pris...I...
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk