Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

LMC Münsterland campingvogn


LMC Münsterland campingvogn

Vi forhandler nye og brugte LMC Münsterland campingvogne. Du kan altid se, hvilke vi har på lager ved at klikke her:

Se LMC Münsterland campingvogne til salg

Du er også velkommen til at komme forbi os i Esbjerg. Vi er klar med rådgivning og sparring og svarer glædeligt på alle dine spørgsmål.

LMC Münsterland - en luksus campingvogn i høj kvalitet

LMC Münsterland er opstået helt tilbage i 1952. LMC har altid haft fokus på høj kvalitet og luksus til den kræsne campist. Dette kommer bl.a. til syne med deres teknologi, der beskytter din campingvogn mod fx stenslag og skader på campingvognens undervogn.

Kigger man på interiøreti en LMC campingvogn bliver det også tydeligt, at kvalitet er i højsædet. Du er altid sikret en stor komfort og der er tænkt over tingene. Her er altså tale om en campingvogn, som du kan have i mange år og som vi lover du vil blive rigtig glad for.

LMC har følgende serier af campingvogne:

 • Style
 • Vivo
 • Musica
 • Maestro
 • Scandica

Nyeste teknologi, der beskytter din LMC campingvogn

Fugt og andre småskader på campingvogne er noget af det, der slider allermest på din vogn og giver mest bøvl for campingvognsejere.

 

Alle LMC campingvogne har i dag det der kaldes LLT teknologi (Long Life Technology). LLT er udviklet for netop at komme disse slidtage- og fugtproblemer til livs. LLT består af en række tekniske tiltag, som LMC har gjort, men i bund og grund er det tilblevet af en grund: At sikre din campingvogn et længere liv og at du får mindre problemer med din vogn, så du kan nyde dine ferier i stedet for at bøvle med fugt og andre småfejl.

 

Vil du vide mere om teknologien kan du læse meget mere om LMC’s LLT teknologi her, hvor du også kan se en videopræsentation af det (bemærk venligst at teksten og videoen inde på LMC Münsterlands hjemmeside er på engelsk).

LMC campingvogn med 12 års fugtgaranti

LMC tilbyder 12 års fugtgaranti på alle deres campingvogne. 

Kontakt os for at høre mere om denne garanti

Besøg os i Esbjerg og se din nye LMC campingvogn

Ønsker du rådgivning og sparring til valg af LMC campingvogn - eller andre typer af vogne - så kom endelig forbi os. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Du kan også altid ringe til os på tlf. 76560200 og høre nærmere. Vi er her for dig.

Lidt om LMC Münsterlands 3 kerneværdier

Som mange andre virksomheder har LMC en række kerneværdier. Modsat nogle andre virksomheder oplever vi faktisk, at de lever op til dem. LMC’s værdier disse:

 • En lidenskab for camping: LMC har eksisteret i mange år og de går rent faktisk op i camping med liv og sjæl. Her er altså ikke bare tale om en virksomhed, der er gået ind på markedet for at sælge en masse campingvogne hurtigt.

 • Et ansvar overfor kunderne: Med 12 års fugtgaranti og en meget høj grad af tilfredshed hos deres kunder, må man sige, at de tager ansvar.

 • En tradition for fremskridt: Altid på forkant med den nyeste teknologi i branchen. Dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. De placerer aldrig bare den nyeste teknologi i deres vogne - i stedet gennemtænker og tester de tingene inden de bruger det i deres vogne. Det er med til at sikre en høj kvalitet af campingvogn og at en stor kundetilfredshed.

Beskrivelse af de 4 modelserier fra LMC Münsterland

LMC model Style

Er mere end bare en begyndermodel. Med sit overbevisende rumkoncept byder den på en perfekt kombination af stil, komfort og praktiske løsninger. En model du med glæde vil købe igen.


Her får du tysk kvalitet i Skandinavisk design. Det er LMCs billigste serie. Med en Style model får du, som standard, alt det nødvendige til en god ferie. Du kan tilpasse din campingvogn efter dine ønsker, hvor der er mulighed for at tilkøbe en række pakker.


LMC model Vivo

Så fleksibel kan en campingvogn være. Om du skal holde ferie med to, fire eller med 3 børn, er der rigelig plads og klar med mange overraskende ideer. Campingvognens interiør er frisk og venligt med lyse møbler og tiltrækkende farver.
Med Vivo serien får du meget kvalitet for pengene. Der er mange forskellige grundrids og pakker at tilkøbe.

Læs mere om LMC Vivo Serien

 

LMC model Musica

Model Musica er til dig, der værdsætter luksuriøst interiør. Campingvognen er gennemført flot klassisk design, hvor interiøret ikke bliver umoderne. Håndværksmæssigt er den gennemført til mindste detalje.

Læs mere om LMC Musica Campingvogn

Maestro - mesterlig kvalitet

I en mesterlig kvalitet med nyt frontdesign præsenterer modellen Maestro sig overraskende godt.  For dig, der ikke går på kompromis, når du er på ferie, og som benytter det omfattende standardudstyr (som spildevandstank, søjlebordben og indirekte belysning).

LMC Münsterland - historien bag brandet

Med en LMC campingvogn får du holdbarhed, sikkerhed og kvalitet. Det er en garanti for kvalitet at eje en LMC campingvogn. Ligegyldigt hvor du er på camping, er det LMCs mål, at du skal føle dig hjemme. 

LMC blev grundlagt i 1952, hvor to mænd var kede af at ligge i telt i dårligt vejr. Den første LMC blev tegnet - kendt som “sommerfuglen”.  For at undgå at blive besværet af regn og dårligt vejr, blev campingvognen “Falter” udviklet og i 1955 campingvognen “Knospe”. Til at starte med var det for at dække deres eget behov, men campingvognen blev hurtigt efterspurgt. Første afsnit i en succesrig historie blev lagt for LMC. 

Heinz Austermann producerede sammen med 15 ansatte de følgende år forskellige varianter af “Knospe” campingvognen på fabrikken i Sassenberg. Fabrikken blev i midten af 60’erne solgt til Wilhelm Saure. Kort tid efter kom de kendte modelserier “Lord” og “Münsterland”.

Efter mange udvidelser og ændring af produktionssted, bliver navnet ændret til Lord Münsterland Caravan GmbH - inspireret af navnene på serierne “Lord” og “Münsterland”. 

Erwin Hymer overtog i 1991 firmaet og en ny periode begyndte i Sassenberg. I de næste 20 år blev der investeret meget i udbygning af produktionen. Med nytænkning og klog marketing førte Erwin Hymer virksomheden LMC til en førende position inden for letvægtsonstruktioner. 

Virksomheden er nu meget innovativ og førende inden for GFK-teknologi (glasvævs forstærket kunststof), der beskytter campingvognen mod haglskader i taget og stenslag samt skader under vognen. Campingvognen er kendt for stor indvendig komfort og flot interiørdesign. 

I dag fremstiller LMC cirka 3000 campingvogne og 1600 autocampere i Sassenberg.

Hvad og hvordan adskiller LMC Münsterland sig fra andre campingvogne:

 • Har tradition for at være længst fremme i udviklingen af en kvalitetscampingvogn.
  Altid på forkant med udviklingen.

 • Campingvognen er bygget med stor indvendig komfort og flot interiørdesign, der tilfredsstiller enhver families behov for en campingvogn.

 • Er med fremme med nye teknologier. GfK-teknologien står for glasvævs forstærket kunststof. Med denne teknologi får du beskyttet campingvognen mod haglskader i taget og stenslag samt skader under vognen.

Seneste nyt
24.4.18
Kampa Hayling 6 Air årgang 2016
Enestående specifikation til en bemærkelsesværdig pris...I...
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk