Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

LMC Maestro campignvogn


Vores mesterværk - hård skal og ædel kerne

Det gegyndte med AL-KO letvægtsmodel og den vægtsparende fremstilling. LLT-teknologien (long life technoly) beskytter selv i dårligt vejr og under de mest krævende kørselsforhold. Vi anvender f.eks. i campingvognens forende, tag, bagende og gulv udelukkende robust GFK, som beskyttelse mod hagl, stenslag og andre vejrforhold. Vi bruger udelukkende fugtbestandige materialer i campingvognens Karosseri. Ved bygningen af campingvognen anvender vi udelukkende fugtresistente materialer. LMC campingvogne med long Life-teknologi er de første i verden, der har et rådresistent karosseri.

Helt fornyet er LMCs design også. Campingvognserien fremstår gennem en æstetisk streg moderne. Og også i kabinen er elementerne tegnet i et nyt koncept. Indgang, køkkendel, siddegrupper, skabe og låger - har nu et fælles design. Møblernes afprøvede bagudluftningssystem giver et godt indeklima i campingvognen for at undgå skimmelsvampdannelse - selv ved fugtigt eller koldt klima. Sådan beviser Maestro sine styrker ved hele tiden at være i front.

Boligkoncepter i campingvogn - model Maestro 470 E

De åbne akser i Maestro giver campisterne mulighed for at se det hele rummet fra starten. Forstærket bliver dette rumlige indtryk af det ædle Grano-trædesign.  Højglanslåger og indirekte lys sørger for typisk LMC-elegance. Det er også godt at vide, at campingvognen er fremstillet med håndværkskunst fra Sassenberg og med 60 års erfaring på området. Campingliv med udsyn betyder, at nyde sin ferie på højt niveau.

 

Sov som en greve i model Maestro 560 E

Vil du opnå mere sovekomfort end du kan forvente - så kig på en campingvogn fra Maestro. Her får du koldskumsmadrasser og enkeltsenge, der hurtigt forvandles til en dobbeltseng. Eller drømmer du om en Queen seng under en oplyst baldakin til næste feriedag. LMC har bygget en campingvogn, så du altid opnår en fyrstelig ferie, hvor du bor og sover som en greve. Campingvognen bliver overgivet til dig fra bygherrens hånd.

 

Få et håndværksmæssigt perfekt badeværelse i campingvognen - Maestro 470 E 

Med den sædvanlige håndværksmæssige perfektion bygger LMC en badeverden til dig.

Her finder du et fuldstændig godt udrustet badeværelse med det hele: rummelig toiletrum med brusebad f.eks. med separat brusekabine med passende armatur og forhæng, en tagluge med kombigardin og underskab med nedfældet håndvask. Selvfølgelig er træ-looket afstemt til det samlede design i kabinen.

 

Køkkenindretninger i campingvognen - model Maestro 560 E 

Køkkenafdelingen fungerer godt med det åbne opholdsrum. Her kan du både lave mad som to eller med børn. Som sikkerhedsforanstaltning har komfuret gnisttænding. Med den beklædte køkkenvæg har du alle køkkenredskaber ved hånden. Glaslugen af klar glas i loftet sætter prikken over i’et. Køkkenområdet i en Maestro er for engagerede hobbykokke og familieforsørgere en særlig oase.

 

Hvis navnet er Maestro, kan du forvente noget særligt! 

I en LMC capingvogn får du håndværksmæssig kunst af høj kvalitet og teknisk klasse præstationer. Luksuscampingvognen tilgodeser dine ønsker som kræsen køber. Du får opfyldt ønsker, du slet ikke vidste, du have.
Seneste nyt
24.4.18
Kampa Hayling 6 Air årgang 2016
Enestående specifikation til en bemærkelsesværdig pris...I...
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk