Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

Isabella fortelte


Her er et udpluk af de mest solgte Isabella fortelte. For mere info er man altid velkommen til at kontakte os:
 
Tlf:   76560200
Mail:  info@hobby-esbjerg.dk
 
Men du er også velkommen til at kigge her på siden og finde alt den information du har brug for, for at købe dit næste Isabella fortelt. Vores sortiment indeholder Isabella fortelte i serierne: Penta Thirty, Commodore Seed, Pacific 300, Capri North, Universal 360 og 420

Penta Thirty

Penta Thirty har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt – en dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, en kraftig acryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle, og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima. Et sandfarvet tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta Thirty til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i.
Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen. Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Thirty hele året.

Leveres standard med: Cube Créme gardin, verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn, stang- og pløkpose, teltaske og pløkoptager.

Isacryl er et særligt åndbart materiale, 295 g/m2

Stærke Zinox stålrørsstel med T-Rex teleskoplås
megaframe  Mulighed for Zinox Megaframe. Et ekstra stærkt stel til helårsbrug

Commodore Seed

Commodore Seed er familieteltet, der både er rummeligt, lyst og luftigt. De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor familien sagtens kan finde plads til hygge og leg. Commodore Seed er både velegnet til stand- og rejsecamping.

Commodore Seed har frosted vindues folie i de nederste vinduespaneler, som giver dig et smukt lysindfald, men også afskærmning i hverdagen. Har du taget turen sydpå, giver myggenetvinduer i begge gavle rig mulighed for ventilation på varme dage, og CarbonX letvægtsstellet gør det nemt at håndtere. For optimal stabilitet til standcamping anbefales Zinox-stålrørsstel med T-Rex låsekoblinger, der gør det let at udspænde og samle.

 

Isacryl er et særligt åndbart materiale, 295 g/m2.

Stærke Zinox stålrørsstel med T-Rex teleskoplås.
megaframe  Mulighed for Zinox Megaframe. Et ekstra stærkt stel til helårsbrug.
carbonx  Mulighed for letvægtsstellet CarbonX med IsaFix låsebeslag.

Pacific 300

Plads til hele familien

Pacific 300 er hurtigt og ukompliceret at stille op, med et minimum af stænger, trods forteltets dybde på 3 meter.

Pacific 300 er fremstillet i belagt VenTex – et vedligeholdelsesvenligt materiale. Alle paneler er nedfældbare og aftagelige, og forteltet har myggenetsvindue der sikrer god ventilation.
Det lette IXL glasfiberstel reducerer vægten og gør Pacific 300 til det optimale rejsetelt. Forteltet fås også med Prenox stålstel.

Leveres som standard med: Skruefrit FixOn beslag, gardiner Luxor Grey, understykke, standard hjulafdækning, opspændningsmateriale, telttaske, stang- og pløkpose.

Universal 360 og 420

Stil og stabilitet i al slags fritid.

Universal 420 Coal er delteltet, der med stor styrke og stabilitet kan stilles op i alt slags vejr – på alle årstider. To støttestænger presser de fastsyede skumgummipuder fast ind mod vognen, samtidig med at klikprofiler fastholder gavlene direkte på støttestangen for optimal tæthed. Universal 420 har indgangsdøre i begge gavle og store vinduer i hele fronten, der giver et godt udsyn. Det stærke Zinox stålstel sikrer en god stabilitet. Bruges Universal 420 Coal som helårstelt anbefales montering af vintersikring og termoloft (Ekstraudstyr). Tagkonstruktionen giver uhindret åbning af vogndøren, samt minimal sneophobing.

Leveres standard med Gardinsæt Urban Sand, verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn Multi, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

 

Isabella Capri North

Let rejsetelt – ideel til rejsecampisten.

Capri North er det ideelle valg for rejsecampisten. Det er hurtigt at stille op, og det lette acryl-materiale gør Capri North let at transportere og sikrer samtidig god åndbarhed. Ophold i forteltet er yderst behageligt, da de store mygge-netsvinduer giver god ventilation uden generende insekter på varme sommerdage og nætter. Alle front- og gavlpaneler kan nedfældes som veranda eller tages helt ud. Capri North fås enten med Zinox-stålrørsstel eller det ultralette CarbonX-fiberstel.

Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, hjuladækning, understykke, taske, verandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

Isacryl er et særligt åndbart materiale, 295 g/m2.

Mulighed for det stærke Zinox stålrørsstel med T-Rex teleskoplås

Mulighed for letvægtsstellet CarbonX med IsaFix teleskoplås

Prisma Seed

Fleksibelt standtelt med mange indretningsmuligheder

Prisma Seeds fleksibilitet, den store slidstyrke og det kraftige stel gør modellen til det ultimative fastliggertelt. Prisma Seed er lavet i acryl, som er åndbar og vedligeholdelsesvenlig. Fronten kan flyttes tilbage, og med ekstratilbehør får du et opholdsrum med en overdækket terrasse. De store vinduespartier sikrer, at Prisma Seed er et lyst og indbydende fortelt, der inviterer til mange gode timer. For at sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma Seed udelukkende med MegaFrame stel.

Ønsker du at bruge Prisma Seed som helårstelt kan ekstra stænger tilkøbes for at sikreekstra god stabilitet i ydersæsonerne.

Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, Hjulafdækning, understykke, telttaske, verandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

Isacryl er et stærkt acryl materiale (særligt åndbart materiale), 295 g/m2

Leveres med det stærke Zinox MegaFrame stålrørsstel

Seneste nyt
14.5.21
Lufttelt til autocamper
Kampa Drive Away 330.Størrelse 330 x 250 Fritstående med tilslutningssluseER......
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk