Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Åbent hus 15-17/3 2013
Stort rykind med mange glade campister ;-)

Hobby Campingvogn


Hvorfor Hobby campingvogne?

Hobby campingvogne er blandt de mest solgte i Danmark, og det er de med god grund. Det er campingvogne i høj kvalitet, med komfort og udstyr i topklasse for pengene. Hobby siger selv, at de har skabt fremtidens campingvogn idag, og det må vi give dem ret i.
 
Deres campingvogne er i et tidssvarende design, med mange detaljer og løsninger som gør enhver campingferie til en fryd i en Hobby.
 
Er du interesseret i at købe en ny eller brugt campingvogn, så tag fat i os: 
 
Tlf. 76 56 02 00
Email: info@hobby-esbjerg.dk
 
Vi hjælper dig naturligvis med at finde den campingvogn som passer til det behov du har, så tag endelig fat i os, så vi kan hjælpe dig.

Serier

Hobby fører flere serier, så vi kan altid finde en model som passer til netop dine behov og ønsker. Her kan du se lidt billeder af de nyeste modeller, fra de mest populære serier i Danmark:
 
 
 
 

Hobby campingvogne til salg

Er du interesseret i at se hvad vi har til salg lige nu, så klik nedenfor og se de nye og brugte campingvogne fra Hobby:
 
 

Hvad adskiller Hobby Campingvogn fra andre?

Her er en række gode grunde til at vælge en Hobby Campignvogn:
 
  • Hobby er kendt for design, praktiske og smarte planløsninger

  • Meget brugsudstyr er standardudstyr i en Hobby - uden at der skal betales ekstra for det. Ting, der skal betales ekstra for, ved andre mærker.

  • Ideel campingvogn for børnefamilier - gode planløsninger med ekstra køjepladser.

  • Hobby campingvogn har en lille ideel størrelse - passende vægt og længde - let at manøvrerer med.

  • En campingvogn fra Hobby har moderne komfort som standard.

 

Hobby Campingvognen fås til næsten ethvert formål

Hobby ONTOUR campingvognen

Hvis du er personen, der skal på campingferie i Europa, er Hobby On Tour campingvognen et godt valg. Campingvognen har ingen unødvendig vægt - men har alt, der er vigtigt for dig. Det gør det muligt, for de fleste familiebiler, at køre med den. På trods af lav vægt er Hobby on Tour forsynet med maksimal komfort. Med med alt, hvad der er vigtig for dig.
ONTOUR campingvognen er altid klar til spontane udflugter i hele verden. Mindre er mere fra 1.100 kg og 2,1 m i bredden, udrustet med et vægtsoptimeret chassis, er den kompakte Hobby ONTOUR også for små biler den perfekte campingvogn. For maksimal komfort vælger du mellem 4 forskellige grundris, der svarer til dine behov.

Hobby LANDHAUS - det perfekte valg for en fastliggercampingvogn

LANDHAUS - ud på landet til de blomstrende enge, grønne skove og blå søer. Endelig slappe af i dit eget mobile hus på landet. Hobby LANDHAUS er den perfekte landidyl.

Med skræddersyet komfort for naturelskere.

Hvis du er personen, der gerne vil have en fastliggercampingvogn, er Hobby Landhaus også et godt valg. Her får du luksus på 2 hjul - fyldt med teknologiske løsninger, der giver den bedste komfort for dig og din familie. Det er et sommerhus på hjul.

Hvis du er til luksus, opfylder Hobby PREMIUM Campingvogn dine behov.

Velkommen til en luksuscampingvogn. Elegance over hele linien - invendig og udvendig.

Her har vi den prisvindende Hobby PREMIUM Campingvogn. Vælg Hobby Premium campingvogn, hvis du og din familie, gerne vil forkæle jer selv med verdens flotteste designede campingvogn. Mange gode brugsdetaljer, der fungerer. Så gå på opdagelse i campingvognens interiør.

Ingen anden campignvogn er blevet ændret så meget i designet i hele branchen. Til sæsonen 2017 præsenterer den sig  med et helt nyt interiør. Der er mange nye brugsdetaljer for dig og din familie. Du kan ligefrem gå på opdagelse i de nye detaljer og designs - opholdsområde - køkken - soveområde og badeværelse. Den fås i seks skitser, der opfylder dine behov for en perfekt ruminddeling. Dermed er PREMIUM det bedste valg til dig, der kun vil have det bedste.


Hobby Prestige campingvogn opfylder dine drømme om en campingvogn

Den er til dig og din familie, der gerne vil det bedste. Selv store familier kan nyde ferien her. Her kan du nyde at have god plads næsten som i et normalt hjem - selv på campingferien. Campingvognen er i klassisk stil med en speciel charme. Designet til at tilgodese din smag. Stor udvalg af forskellig design og med behagelig plads i campingvognen. Campingvognen har specielle siddegrupper for børn. Du får garanteret opfyldt alle dine ønsker med en Hobby Prestige campingvogn

Hobby DE LUXE campingvognen

Nu kan du og din familie få et venligt hjem uanset, hvor I holder ferie. Og alligevel en campingvogn med en behagelig længde på. Fås i mange forskellige variationer - endda med 5 forskellige muligheder for børnesenge. Med ægte frihed går vi ikke på kompromis.

Ren frihed er for dig livet i en Hobby campingvogn. Hvad der ellers bringer dig derhen? Et lyst og venligt hjem overalt i verden og kun et køretøjs længde væk. Så fleksibel, at alt er muligt - et frirum for moderne mennesker. Den familievenlige DE LUXE fås i 13 forskellige varianter med fem forskellige børnesenge. For ægte frihed kender ingen kompromisse. 

Hobby EXCELLENT den ideelle løsning for en romantisk ferie for 2

Nyd livet som par i campingvogn. Opdag idylliske sidepladser. Og følg kun din egen rytme. Modellen Hobby EXCELLENT er en populær campingvognsmodel for par. Det skyldes sikkert det konfortable udstyr. Populær med sin rige rumopdeling med 13 forskellige grundris - med sit moderne udvendige design - eller med sin stemningsfulde belysning til romantiske stunder med din partner. Ingen mirakel, at Hobby EXCELLENT er vores mest populære serie.

Historien om Hobby Campingvogn - fra start til nu

Hvordan startede campingvognseventyret? 

Det startede i midten af 60’erne, da Harald Striewsky i 1965 fik den første campingvogn ud på de tyske landeveje. Han havde selv bygget campingvognen hjemme i garagen til sin familie. Fremstillingsprisen for den første campingvogn var 3.000 DM - pengene havde han lånt af sin faster. På landevejene vakte campingvognen så stor opsigt, at han fik den solgt til 6.000 DM.

Hobby når omsætning på 200 millioner euro

Den tyske iværksætter Harald Striewski kan se tilbage på en eventyrlig periode med udvikling og produktion af campingvogne gennem 50 år. Hobby Campingvognen er kendt for sit elegante design. Successen blev sikret ved at tilbyde den jævne mand en luksus campingvogn til favorabel pris. Hobby er nu en af de bedste campingvogne på hjul. Mere end 275.000 campingvogne produceret af Hobby. I Europa er Hobby en vinder med en årsomsætning på 200 millioner Euro.

Hobby fortsætter - producerer nu 35 campingvogne om dagen

I 1967 etableredes hobby Wohnwagenwerk i Fockbek, der ligger tæt på Rendsburg i Nordtyskland. Her blev der produceret 1 campingvogn om ugen på 120 kvm. Frem til 1975 kom firmaet op på at være 250 ansatte, der dagligt producerede 35 campingvogne på 5000 kvm.

I 1976 blev nr. 25.000 fremstillet. Norland Zeltfabrik købes og samlebånd nr. 2 tages i brug i november. Nu fremstiller 410 medarbejdere 50 nye Hobby campingvogne dagligt. I 1980 bliver nr. 50.000 produceret og fremstillingsarealet kommer op på 15.000 kvm.

Bedste udstiller på Caravan-messen i Essen

I årene 1982-1985 opnår virksomheden 1. præmie for bedste udstilling på Caravan-messen i Essen. Produktionen udvides til 19.000 kvm og Campingvogn nr.100.000 bliver færdiggjort, og nu er der 523 ansatte.

Fortsat fremgang

1986 bliver der indført skifteholdsarbejde og yderligere 228 får midlertidig ansættelse, og 119 personer bliver fastansat. En ny hal til fremstilling af caravans og biler bliver opført. 731 ansatte fremstiller 95 caravans og 4 biler dagligt. Frem til 1990 opnår virksomheden en markedsandel på 25%. Fortsat fremgang i ansættelser er nødvendig, således at der i 1990 er 900 ansatte, som dagligt fremstiller over 100 enheder. Nu har Hobby fremstillet campingvogn nr. 200.000 og campingbil nr. 5.000. Virksomheden køber nye arealer til forøget ekspansion. Disponibelt areal er oppe på 132.000 kvm, hvoraf 35.000 er produktionsareal.

Bedst sælgende campingvogn Hobby

I 1993 indvies en ny produktionshal til 1,5 millioner DM i løbet af 4 hektiske ferieuger. Desuden blev der købt et nyt areal til centrallager på 4.200 kvm stor hal. Hobby campingvognens  forhandlernet omfatter nu 140 forhandlere i Tyskland og 400 forhandlere i hele Europa. Hobby er bedstsælgende campingvogn i Tyskland, Danmark, Holland, Norge, Sverige, Schweiz og Østrig. 
Virksomheden Hobby Campingvogne fortsætter sin fremgang til i dag. Hovedparten af produktionen eksporteres og ligger højt på salgslisterne i hele Europa. 
Hobby Campingvognen er fulgt med tiden med hensyn til design og nye holdbare kunststofprodukter i campingvognen, der forbedrer kvaliteten af campingvognen.  

Hobby campingvogne 50 års jubilæum

Virksomhedens grundlægger Harald Streiwski har i 2017 haft 50 års jubilæum i sin virksomhed og er stadig aktiv i virksomheden som designer og inspirator. Så virksomheden Hobby campingvogne fortsætter sit succesfulde eventyr med produktion af campingvogne.

Seneste nyt
4.1.21
Vigtigt
Jubii - vi åbner butikken igen mandag...
Nye vogne i fokus
Brugte vogne i fokus
Hobby-Esbjerg.dk  |   Darumvej 141  |   6700  Esbjerg  |   +45 76560200  |   info@hobby-esbjerg.dk